STORSLÅET PANORAMUDSIGT

64 m² - Dyrholmen 103, 3250 Gilleleje

Beskrivelse

Dyrholmen, et par kilometer vest for Gilleleje, er et eftertragtet fredeligt og naturskønt sommerhusområde nær store fredede arealer. Dyrholmen 103 udmærker sig herudover ved en fantastisk panoramudsigt.
Huset er klassisk sort/hvidt og meget velholdt både ude og inde. Indvendigt fremtræder alt meget lyst med beige klinkegulv overalt.
Det store stue/køkken/alrum med hvidmalede vægge og lofter og den spændende loftskonstruition til kip giver en unik lys og indbydende rumfornemmelse.
Huset, som er et Høm-typehus, indeholder: Entre via det dejlige køkken med udgang til formiddagsterrasse. Skønt brusebadeværelse med gulvvarme og to gode soveværelser. Køkkenet står i åben forbindelse med den hyggelige kombinerede spise- og opholdsstue med ny luftvarmepumpe, brændeovn og udgang til sydvestvendt grill-terrasse, hvorfra der er flot panoramudsigt over haven og den skønne natur. Der er bredbånd via tlf. stik og huset kan anvendes året rundt, da det opvarmes af wifi-styret varmepumpe, som kan programeres hjemmefra.
I gæstehuset i haven er der plads til overnattende gæster.
Der er mange charmerende sol-og udsigtskroge omkring huset og i haven på 1.101 m², som er nemt holdt med en god stor reel græsplæne, der lægger op til leg og spil i sommerhalvåret.
Udover hovedhuset på 64 m² er der et gæsteanneks på 6 m² samt et udhus på 9 m². Både hus og have er gennem de sidste år blevet opdateret og fremstår i dag meget velholdt.
En tur til stranden tager kun 10 minutter ad de små hyggelige veje og stier. Hvis du vil til Gilleleje-centrum, med den smukke fiskerihavn, restauranter og alle de spændende forretninger, kan du nyde turen på cykel på 12-15 minutter. Du kan også vælge at vandre gennem den smukke fredning ved Søren Kierkegaards mindesten, ad Gilbjergstien med mange flotte panoramaer over vandet mod Sverige.
Er du til tennis eller golf, er der en velfungerende tennisklub i Gilleleje og flere gode golfbaner indenfor få kilometer, bl.a. en af Danmarks bedste og smukkeste, Gilleleje Golfklub.

Fritidsbolig Til salg
  • Sagsnummer : 12224
  • Udbetaling : 90.000 kr.
  • Ejerudgift : 1.742 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 7.628 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 6.532 kr.
  • Boligareal : 64 m2
  • Grundareal : 1101 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 3
  • Byggeår : 1975
1.795.000 kr.

Dokumenter

Mægler info

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern