PANORAMAUDSIGT

137 m² - Stængestykket 5, Udsholt Strand, 3230 Græsted

Beskrivelse

HØJT OG FREDELIGT BELIGGENDE MED STORSLÅET HAVUDSIGT!
200 METER – 4 MINUTTERS GANG TIL STRANDEN!
Fra det øjeblik du svinger ind på den lille grusvej, kan du mærke roen sænke sig og når du et par hundrede meter inde ad vejen drejer ind på gårdspladsen, opdager du havudsigten gennem husets glasgang – nu skal livet nydes!
Huset fremtræder udvendigt som et “rigtigt” fritidshus med bjælkevægge og småsprodsede vinduer. Indvendigt finder du et helt moderne hus med loft til kip og alle bekvemmeligheder med den skønneste havudsigt fra alle væsentlige rum.
Lad os starte i den smukt udtænkte glasgang med gulvvarme og panoramaudsigt. Går vi til venstre, finder vi et stort soveværelse (her vil nemt kunne tilbygges endnu et badeværelse) og en forstue/kontor med direkte adgang til dobbeltcarporten. Går vi til højre kommer vi først til et skønt badeværelse med gulvvarme, muret spa og bruseniche. Det næste vi opdager er en hyggelig stue med udgang til haven og i åben forbindelse med det skønne Svane-køkken med alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Vores videre vandring bringer os til til endnu et soveværelse og en stor stue med brændeovn og udgang til haven. Denne stue står i åbne forbindelse med et af husets allerbedste rum – nemlig den arkitkttegnede havestue med gulvvarme, enestående havudsigt.
Lad os nu gå en tur i haven, som på alle årstider er helt vidunderlig og med mange sol- og lækroge, så du også kan nyde det udendørs, når det blæser og havet faktisk er allersmukkest.
I haven finder vi i øvrigt også en helt unik overdækket udebar, som giver mindelser om langs sydligere himmelstrøg!
Dette er en helt speciel fritidsejendom, som henvender sig til livsnydere – kom selv og oplev det!

Fritidsbolig Til salg
  • Sagsnummer : 12231
  • Ejerudgift : 3.765 kr.
  • Boligareal : 137 m2
  • Grundareal : 1100 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 5
  • Byggeår : 1962
5.975.000 kr.

Dokumenter

Mægler info

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern